e
Banner

Etiketler: transfer merkezi



Mars Logistics yeni yatırımlarla büyüyor


Yayın: 11-08-2020

Yurtiçi ve yurtdışı ticaret için hayati öneme sahip olan lojistik sektörü, ticaretin yavaşladığı salgın günlerinde de hizmet vermeye devam etti. Ocak ayından bu yana 12 bin 100 metrekarelik depo ve transfer merkezi yatırımı yapan Mars Logistics, Türkiye’nin 81 ilindeki üreticiye yurtiçi dağıtım hizmeti vermeyi hedefliyor. 




Aras Kargo’dan transfer merkezi yatırım atağı


Yayın: 13-01-2021
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo firması Aras Kargo, pandemi sürecinden önce başlattığı teknolojik dönüşüm ve altyapı yatırımlarına hız verdi. IT altyapısı ve operasyonel düzenlemelere son 2 yılda toplamda 300 milyon TL’ye yakın yatırım yapan Aras Kargo; 2020’de Ankara Transfer Merkezi’nin teknolojik dönüşümünü tamamladı. Ankara ile birlikte toplam 8 transfer merkezini dönüştüren şirket, saatlik işleme kapasitesindeki 3 katlık artış ile sektörün en iyisi konumuna geldi.




AGT Kurye, transfer merkezlerinde otomasyon yatırımlarını sürdürüyor



Artan e-ticaret hacmini ve yeni teslimat modellerinin getirdiği hareketliliği en iyi şekilde yönetebilmek için harekete geçen AGT Kurye, otomasyon yatırımlarıyla transfer merkezlerini teknolojiyle entegre ediyor. AGT Kurye Genel Müdürü Fırat Siller, bu yatırımlarla yılın son çeyreğinde oluşacak kampanya süreçleri ve artacak hacimlere hazır olduklarını söyledi.